View Single Post
      02-17-2012, 04:44 AM   #9
svache
Lieutenant Colonel
svache's Avatar
United_States
202
Rep
1,879
Posts

Drives: 2012 F30 328i
Join Date: Jan 2012
Location: Hawaii

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by Robin Hood View Post
Oh ben jij die Nederlander op Hawai? Dat daagde me al in 'n ander draadje.

Dan snap je als Nederlander de keus tussen bepaalde 3 series ook. Op 't eind van het verhaal is het voor de Amerikanen net zo'n centenkwestie als voor ons zuunige Nederlanders om voor de voordeligere te kiezen. Dat valt me hier ook op. De wereldwijde mentaliteit , waar niks mis mee is, maar blijf 't wel in perspectief zien. En dat schort er nogal eens aan bij sommigen hier.

Voorbeeld:Goedpraten waarom halogeen beter/goedgenoeg is tov bixenon: Als 't gratis was geweest had ie wel bixenon gehad LOL.

Voorbeeld 2, de US M sportmodellen krijgen in de voorbumper geen mistlampen (EU versies wel) ivm verbeterde koeling (trackdays enzo) GTFOH . LOL

Maar 't woordje marketing zal ik niet meer gebruiken.

Welkom hier.

Cheers
Robin
Haha yep, dat zal ik wel zijn denk ik. Er zijn vrij veel Nederlanders hier op Hawaii maar ik betwijfel of ze ook allemaal hier op het forum te vinden zijn

Natuurlijk snap ik de centenkwestie, dat zie je hier overal Dat van die mistlampen is inderdaad klinklare onzin, alsof het in de VS warmer is dan in sommige plaatsen in Europa maar dat zie je wel met meer dingen zo. De mensen worden hier zo ontzettend genaaid door de fabrikanten, en ze zien het zelf niet in, dat vind ik nog het ongelofelijke aan het verhaal. Het is niet alleen in de auto wereld zo maar op vrijwel alle vlakken. Uiteindelijk kan men nog heel wat van het 'socialistische' (want zo noemen ze het vaak) Europa leren. Er zijn veel regels in Europa, niet allemaal even leuk, maar uiteindelijk zijn er heel wat dingen wel beter geregeld. En als je dan dingen verteld hoe het in Nederland geregeld is, dan staan ze vaak met de oren te klapperen haha, nee Nederland is op zich zo slecht nog niet (alleen dat weer soms, he? Haha)

Overigens speelde de centenkwestie bij mij ook wel mee, dat zal ik niet ontkennen, maar het was niet wat doorslaggevend was voor mij althans, en daarom zei ik dat ook dat er meerdere dingen waren die meespeelden in mijn beslissing Eigenlijk de enige reden dat het bij mij meespeelde was de toekomst: wat als we inderdaad naar Nederland verhuizen? Die kans is zeer aanwezig momenteel door omstandigheden maar als we het doen dan zullen er heel wat financiele risico's aan vast zitten (bv geen werk in het vooruitzicht). Zou ik er zeker van zijn dat we hier bleven, dan zou ik waarschijnlijk een 5 series GT genomen hebben haha, daar ben ik namelijk weg van.