View Single Post
      02-17-2012, 05:25 AM   #10
Robin_NL
S0THPAW
Robin_NL's Avatar
Netherlands
2524
Rep
6,528
Posts

Drives: LBB M2+MPE
Join Date: Apr 2005
Location: The Netherlands/ Lilyhammer, Norway

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by svache View Post
Haha yep, dat zal ik wel zijn denk ik. Er zijn vrij veel Nederlanders hier op Hawaii maar ik betwijfel of ze ook allemaal hier op het forum te vinden zijn

Natuurlijk snap ik de centenkwestie, dat zie je hier overal Dat van die mistlampen is inderdaad klinklare onzin, alsof het in de VS warmer is dan in sommige plaatsen in Europa maar dat zie je wel met meer dingen zo. De mensen worden hier zo ontzettend genaaid door de fabrikanten, en ze zien het zelf niet in, dat vind ik nog het ongelofelijke aan het verhaal. Het is niet alleen in de auto wereld zo maar op vrijwel alle vlakken. Uiteindelijk kan men nog heel wat van het 'socialistische' (want zo noemen ze het vaak) Europa leren. Er zijn veel regels in Europa, niet allemaal even leuk, maar uiteindelijk zijn er heel wat dingen wel beter geregeld. En als je dan dingen verteld hoe het in Nederland geregeld is, dan staan ze vaak met de oren te klapperen haha, nee Nederland is op zich zo slecht nog niet (alleen dat weer soms, he? Haha)

Overigens speelde de centenkwestie bij mij ook wel mee, dat zal ik niet ontkennen, maar het was niet wat doorslaggevend was voor mij althans, en daarom zei ik dat ook dat er meerdere dingen waren die meespeelden in mijn beslissing Eigenlijk de enige reden dat het bij mij meespeelde was de toekomst: wat als we inderdaad naar Nederland verhuizen? Die kans is zeer aanwezig momenteel door omstandigheden maar als we het doen dan zullen er heel wat financiele risico's aan vast zitten (bv geen werk in het vooruitzicht). Zou ik er zeker van zijn dat we hier bleven, dan zou ik waarschijnlijk een 5 series GT genomen hebben haha, daar ben ik namelijk weg van.
Goed verhaal, mee eens.

Ik zou 'n tijd geleden m'n hele boeltje verkopen en verhuizen naar Barranquilla/Cartagena(Colombia) waar m'n vrouw vandaan komt(broer van m'n pa werkte daar bij de NL ambassade), maar toch maar niet. Land en mensen zijn prachtig, maar NL is (over) geregeld, maar daardoor wel relaxed zegmaar, behalve dat kloteweer inderdaad. En die burgerlijkheid en dat socialistische/afgunstige gezeik als je 'n Mercedes/Audi/BMW /Porker rijdt, dat heb je minder in andere landen en de USA heb ik 't idee(?)

Cheers
Robin