View Single Post
      02-17-2012, 06:18 PM   #13
svache
Lieutenant Colonel
svache's Avatar
United_States
202
Rep
1,879
Posts

Drives: 2012 F30 328i
Join Date: Jan 2012
Location: Hawaii

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by Robin Hood View Post
Goed verhaal, mee eens.

Ik zou 'n tijd geleden m'n hele boeltje verkopen en verhuizen naar Barranquilla/Cartagena(Colombia) waar m'n vrouw vandaan komt(broer van m'n pa werkte daar bij de NL ambassade), maar toch maar niet. Land en mensen zijn prachtig, maar NL is (over) geregeld, maar daardoor wel relaxed zegmaar, behalve dat kloteweer inderdaad. En die burgerlijkheid en dat socialistische/afgunstige gezeik als je 'n Mercedes/Audi/BMW /Porker rijdt, dat heb je minder in andere landen en de USA heb ik 't idee(?)

Cheers
Robin
Wow Colombia, dat is toch wel even een ander soort land ja, inderdaad, ik kan mij voorstellen dat het daar niet altijd even goed geregeld is in zo'n land

Klopt, hier heb je die afgunst ook veel minder. In Nederland zeikt men al heel snel als ze een dure auto zien, zonder dat men de achtergrond weet. Aan de andere kant, zulke auto's zijn hier (in verhouding met NL) spotgoedkoop dus ik denk dat dat ook wel meespeelt dat men het hier niet zo is. Als ik naar mijn eigen X5 kijk en die vergelijk met de Nederlandse prijs, die zou ik nu tweedehands in Nederland kunnen kopen voor een hogere prijs dan dat ik hem zelf 3 jaar geleden gekregen heb. Dat is dus ook een van de redenen dat ik mijn auto nu helemaal volgeladen (overladen) heb met opties, voor het geval dat we terugkomen.. die 328i kost hier 53K dollar, in Nederland geloof ik 68K in euros, in dollars is dat 30 duizend dollar verschil (na verschepen en import nog altijd ruim 20 duizend dollar verschil), wat aanzienlijk is en dus zal de inruilwaarde (als die euro niet al te raar gaat doen) in Nederland over 3 jaar ook fijn zijn denk ik (helemaal als we daarna besluiten weer terug naar Hawaii te gaan (als we naar NL gaan houden we hier sowieso een huis aan, dus die optie hebben we gelukkig).


Quote:
Originally Posted by Robin Hood View Post
Some 20 years ago, this was one of the Dutch highwaypatrol policecars.

http://members.home.nl/a.smulders1/i...he_politie.jpg

Now they are using Volvos and Mercedeses....
Good old times.. but they also drove around with those hideous VW's in A'dam lol

It's sad they never went with this: