View Single Post
      12-01-2012, 06:18 PM   #1331
akeresztes
New Member
 
Drives: 2013 335xi (F31)
Join Date: Oct 2012
Location: Madison, WI

Posts: 10
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by shawnsheridan View Post
Try this.

Assuming the fault condition no longer exists, to clear the fault code.

1) Launch C:\EDIABAS\Bin\TOOL32.EXE
2) Hit F3
3) Load C:\EDIABAS\Ecu\F01.PRG
4) In the "Select Job: F01" window, select FS_LOESCHEN_FUNKTIONAL
5) Hit F5
6) "Results" window should show "JOB_STATUS = OKAY"

Hopefully, Problem Solved.

Note: fs_lesen_funktional only read fault codes, FS_LOESCHEN_FUNKTIONAL will delete it.
This worked perfectly, I didn't have any real errors. This forum has been amazing help with figuring out coding and getting help - shawn especially has been really helpful.

One question - has anyone coded the auto high beam assistant yet? I do have the driver assistance package (rear camera, park distance control, blind spot detection, side&top camera) but don't have SLI, high beam assistant, lane departure warning. Seems like SLI needs an FSC code, but was wondering if high beam assistant was possible. Looking at the F10 thread it seems like it just need coding the following changes below:

-------------
FRM/3050/FLA_VERBAUT/aktiv
FRM/3050/FLA_AUTO_AKTIV/automatisch
HU_CIC/3000/HIGH_BEAM_ASSISTANT/aktiv
KAFAS/3015/FLA_ON_OFF/aktiv
-------------------

However, I couldn't find KAFAS module in my module list though, and I'm wondering if I'm just missing the appropriate hardware. I also saw some mentions about VO coding/changing FA for SLI but not sure I entirely followed all of it.

If anyone has gotten this working, any advice/help would be great.
akeresztes is offline  
0
Reply With Quote