F30POST
F30POST
2012-2015 BMW 3-Series and 4-Series Forum
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
BMW 3-Series and 4-Series Forum (F30 / F32) | F30POST > Technical Forums > Navigation, iDrive, Audio, Video, Bluetooth, Phone, Cameras, Electronics > Enable messages in office, driving me crazy
Bimmertech
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      09-02-2012, 03:06 PM   #1
JISysyems
Registered
 
Drives: 328i
Join Date: Jul 2012
Location: Bay Area

Posts: 4
iTrader: (0)

Enable messages in office, driving me crazy

Hi I wonder if someone could please help ?

I am trying to enable my BB 9700 to read messages and texts. I have version 6.0 bundle 2949 on the BB. I have the office option checked on the car, on the phone I see services as hands-free unit, AVRCP Remote Control and Message Notification. Under MAP options on the phone when it is connected to the car I see my BES email address from the BB, SMS/MMS and new message notifications all with green check marks. When I go into the office menu on the iDrive all I see is contacts.

I would be so grateful of any help as this is driving me crazy. Thanks in advance
JISysyems is offline  
0
Reply With Quote
      09-02-2012, 04:08 PM   #2
ramonE90-NL
Private First Class
 
Drives: bmw F30 320iA
Join Date: Feb 2009
Location: The netherlands

Posts: 163
iTrader: (0)

When in office, you have to go back using the controller knob (to the left) then you wil see more office options. Worked for me with a nokia n72.
ramonE90-NL is offline   Netherlands
0
Reply With Quote
      09-03-2012, 01:55 AM   #3
LousyShot
Private First Class
 
LousyShot's Avatar
 
Drives: MY13 MGM 335i
Join Date: Jun 2006
Location: Arizona

Posts: 127
iTrader: (0)

I was having trouble getting SMS to come up in office. I downloaded and installed the latest bluetooth software revision for the car, deleted and re-paired the phone and now everything works.
Good luck!
LousyShot is offline  
0
Reply With Quote
      09-04-2012, 12:23 AM   #4
JISysyems
Registered
 
Drives: 328i
Join Date: Jul 2012
Location: Bay Area

Posts: 4
iTrader: (0)

Thanks guys. After multiple battery plus on the phone, deleting and repairing, checking and unchecking and 3 hrs it started working :-)
JISysyems is offline  
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 01:10 PM.




f30post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST