F30POST
F30POST
2012-2015 BMW 3-Series and 4-Series Forum
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
BMW 3-Series and 4-Series Forum (F30 / F32) | F30POST > 2012-2019 BMW 3 and 4-Series Forums > General F30 Sedan / F32 Coupe / F36 Gran Coupe Forum > Constant Passenger Restraint warning
Steve Thomas BMW
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      10-24-2012, 02:47 PM   #1
c.cash
Private First Class
4
Rep
126
Posts

 
Drives: 2013 328i modern line
Join Date: Oct 2012
Location: SoCal

iTrader: (0)

Constant Passenger Restraint warning

Within minutes of driving I get this message:

Passenger Restraint System:
Fault in airbag, belt tensioner or or belt-force limiter.
Continue wearing safety belt. Consult nearest service center.

Looks like I'll have to take it in to the dealer. Just wanted to check in here first for any insight.

Anyone else have this issue? If so, what was the problem? I'm not sure if "passenger" literally means passenger seat, or if it could be my seat too.?

Thanks
Appreciate 0
      10-25-2012, 09:29 AM   #2
kppanic
Private
2
Rep
81
Posts

 
Drives: F30 328i
Join Date: Aug 2012
Location: Toronto

iTrader: (0)

I had that too. A quick fix from the dealer. They said mine had a faulty airbag sensor or something but it was a quick fix for them.

Quote:
Originally Posted by c.cash View Post
Within minutes of driving I get this message:

Passenger Restraint System:
Fault in airbag, belt tensioner or or belt-force limiter.
Continue wearing safety belt. Consult nearest service center.

Looks like I'll have to take it in to the dealer. Just wanted to check in here first for any insight.

Anyone else have this issue? If so, what was the problem? I'm not sure if "passenger" literally means passenger seat, or if it could be my seat too.?

Thanks
Appreciate 0
      10-30-2012, 05:16 PM   #3
c.cash
Private First Class
4
Rep
126
Posts

 
Drives: 2013 328i modern line
Join Date: Oct 2012
Location: SoCal

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by kppanic View Post
I had that too. A quick fix from the dealer. They said mine had a faulty airbag sensor or something but it was a quick fix for them.
Thanks kppanic.

Dealer just said they forgot to plug in a cable at the factory.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 07:29 PM.




f30post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST