F30POST
F30POST
2012-2015 BMW 3-Series and 4-Series Forum
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
BMW 3-Series and 4-Series Forum (F30 / F32) | F30POST > Technical Forums > F30 DIYs and Coding Discussions > BMW F30 3 Series Coding DIY - Code Auto Start Stop, DVD, Folding Mirrors, Etc.
GTB Performance
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      02-05-2013, 10:53 PM   #2553
Puri1
First Lieutenant
 
Puri1's Avatar
 
Drives: F30 328i 2012
Join Date: May 2012
Location: Mississauga, Canada

Posts: 337
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by kon View Post
do you have the code away.est file and have esys program properties point to this. This is the password pin file to code, but only works with esys 3.18.4 and up to psdzdata 48.2 (48.1 to be absolutely safe)
I was thinking that's what it was.. I'lll give it a shot again tomorrow.. Thanks kon..
__________________
2012 F30 328i, Alpine White on Black, Luxury, Premium + Exec. Package...
Puri1 is offline   Canada
0
Reply With Quote
      02-05-2013, 11:37 PM   #2554
Aritaurus
Captain
 
Aritaurus's Avatar
 
Drives: 2012 328i Luxury Line
Join Date: Apr 2010
Location: Toronto

Posts: 886
iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by shawnsheridan View Post
For my car with Combox:

Change VO as follows:

- 639 (or 633 or 612 if present)
+ 644
+ 614
+ 615 (Required but already present)
+ 6AL
+ 6AB (Required but already present)

VO CODE HU_CIC
VO CODE CMB_MEDIA

FDL CODE CMB_MEDIA:
- TELEMATIK_VIN = Coding_VIN

FDL CODE CMB_MEDIA:
Use modified VO with VIN that has factory options 614 and 615 as explained in my post here:

Quote:
For writing a VIN to the Combox in E-Sys, I figured that out, and it is very simple:

So simple in fact, that I am mad I spent so much damn time in Tool32, CMEDIA.prg and E-Sys trying to figure it out.

First you must code CMB_MEDIA / TELEMATIK_VIN = Coding VIN using your real FA VIN. Then, open your FA up in the FA-Editor, change the VIN, Caluclate FP just to make sure there are no problems with it, and then save the FA with a new name, i.e. FA_VIN_FAKE. Lastly, go to the coding module, and under Vehicle Order load your new FA_VIN_FAKE, activate FA, and then FDL code CMB_MEDIA. Lastly, read CMB_MEDIA coding data, and verify the new VIN in brackets. In the attached picture, you can see my Combox and Head Unit are showing two different VIN's.

Afterwards, either shut down E-Sys, or load your original FA back and activate it before coding anything else. DO NOT code anything else with this FA, and DO NOT write this FA to the car.

For Internet and BMW Live to work, you need a VIN with factory options 614 and 615.

Read CMB_MEDIA and verify Short VIN in brackets [xxxxxxx] is FAKE VIN.

*** Use only to FDL Code CMB_MEDIA; DO NOT write this FA to the Car

1) Enable Data Transfer Option Under Phone
2) Enable Bluetooth Data Tethering on Phone
3) Under Connected drive; Update services (should show BMW Live and Internet services)
4) Go to BMW Live and Internet and make sure it it working

After it is working, use original VO with car VIN:

FDL CODE CMB_MEDIA:
- TELEMATIK_VIN = MOST_VIN

Read CMB_MEDIA and verify Short VIN in brackets [xxxxxxx] is REAL VIN.

DO NOT update services again or you will loose BMW Live and Internet.

*** If you do not return the Combox VIN to car VIN, you will encounter problems with future dealer programming, as the Combox will not be recognized, and programming will hault.

Hey Shawn, is this 100% reversible? Also if you don't mind me asking, where did you find the VIN with the telematic options?
Aritaurus is offline   Canada
0
Reply With Quote
      02-06-2013, 12:24 PM   #2555
Aritaurus
Captain
 
Aritaurus's Avatar
 
Drives: 2012 328i Luxury Line
Join Date: Apr 2010
Location: Toronto

Posts: 886
iTrader: (0)

Garage List
Shawn, I changed my VO to the following but instead of connected drive, it's giving me BMW Assist again on the main menu. After writing the ghost VIN to the combox, I still don't have the option for BT data transfer under telephone.

Below is my current VO with all the modifications; is there something I need to remove?


1CA,205,216,249,255,258,2H2,302,322,403,423,430,43 1,441,459,465,494,4B8,4DM,4NE,507,520,521,522,534, 544,548,563,5DS,609,614,615,644,645,676,693,697,6A B,6AL,6NK,6VA,6WA,7S2,823,838,845,853,876,8KC,8SM, 925,992,993
Aritaurus is offline   Canada
0
Reply With Quote
      02-06-2013, 06:09 PM   #2556
shawnsheridan
Brigadier General
 
shawnsheridan's Avatar
 
Drives: 2011 535i M-Sport
Join Date: Feb 2010
Location: Houston, TX

Posts: 4,133
iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by Aritaurus View Post
Hey Shawn, is this 100% reversible? Also if you don't mind me asking, where did you find the VIN with the telematic options?
Yes, it is 100% reversible. Just use your factory VO, and VO Code Combox and Head Unit ECU's.

I have PM'd you a VIN to try with Factory 614 and 615.
__________________

- 2011 535i M-Sport (Born 10/10) - AW/BLK/DW - /ZMP (w/ARS, EDC, DHP, & AD) /ZPP /ZP2 (w/ZPS & ZPT) /ZCV (w/SCAD) /6FL /6VC
- Mods - M5 343M 20" Forged Wheels / 6WB MFID / 2TB SAT / 4U1 Ceramic / 6NR Apps / PDV 5k Fogs / Rear Fogs / Euro Tail Lights / Cyba Quad Tips
shawnsheridan is offline   United_States
0
Reply With Quote
      02-06-2013, 06:17 PM   #2557
shawnsheridan
Brigadier General
 
shawnsheridan's Avatar
 
Drives: 2011 535i M-Sport
Join Date: Feb 2010
Location: Houston, TX

Posts: 4,133
iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by Aritaurus View Post
Shawn, I changed my VO to the following but instead of connected drive, it's giving me BMW Assist again on the main menu. After writing the ghost VIN to the combox, I still don't have the option for BT data transfer under telephone.

Below is my current VO with all the modifications; is there something I need to remove?


1CA,205,216,249,255,258,2H2,302,322,403,423,430,43 1,441,459,465,494,4B8,4DM,4NE,507,520,521,522,534, 544,548,563,5DS,609,614,615,644,645,676,693,697,6A B,6AL,6NK,6VA,6WA,7S2,823,838,845,853,876,8KC,8SM, 925,992,993
Why do you have both 644 and 6NK? I think you need only 6NK.

Neither though includes BMW Assist, so I am not sure why it is appearing, unless it just cant handle the conflict between the two.

You can also just FDL Code HU_CIC / CONNECTED_DRIVE = aktiv to get ConnectedDrive Option.
__________________

- 2011 535i M-Sport (Born 10/10) - AW/BLK/DW - /ZMP (w/ARS, EDC, DHP, & AD) /ZPP /ZP2 (w/ZPS & ZPT) /ZCV (w/SCAD) /6FL /6VC
- Mods - M5 343M 20" Forged Wheels / 6WB MFID / 2TB SAT / 4U1 Ceramic / 6NR Apps / PDV 5k Fogs / Rear Fogs / Euro Tail Lights / Cyba Quad Tips
shawnsheridan is offline   United_States
0
Reply With Quote
      02-06-2013, 06:55 PM   #2558
Aritaurus
Captain
 
Aritaurus's Avatar
 
Drives: 2012 328i Luxury Line
Join Date: Apr 2010
Location: Toronto

Posts: 886
iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by shawnsheridan View Post
Why do you have both 644 and 6NK? I think you need only 6NK.

Neither though includes BMW Assist, so I am not sure why it is appearing, unless it just cant handle the conflict between the two.

You can also just FDL Code HU_CIC / CONNECTED_DRIVE = aktiv to get ConnectedDrive Option.
My BMW Assist menu used to just list phone numbers for my nearest service centre and dealer. After coding the VO's, BMW Live and Internet now show up under that BMW assist menu but I still don't have the Bluetooth Data option available on my bluetooth profiles.

My Combox is currently running on the VIN you gave me and same result. I'm starting to think it's maybe the phone I'm using. When you got this to work, was this on a iPhone?
Aritaurus is offline   Canada
0
Reply With Quote
      02-06-2013, 06:57 PM   #2559
shawnsheridan
Brigadier General
 
shawnsheridan's Avatar
 
Drives: 2011 535i M-Sport
Join Date: Feb 2010
Location: Houston, TX

Posts: 4,133
iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by Aritaurus View Post
My BMW Assist menu used to just list phone numbers for my nearest service centre and dealer. After coding the VO's, BMW Live and Internet now show up under that BMW assist menu but I still don't have the Bluetooth Data option available on my bluetooth profiles.

My Combox is currently running on the VIN you gave me and same result. I'm starting to think it's maybe the phone I'm using. When you got this to work, was this on a iPhone?
No, I have a corporate Blackberry.

Why do you have 644 and 6NK though?
__________________

- 2011 535i M-Sport (Born 10/10) - AW/BLK/DW - /ZMP (w/ARS, EDC, DHP, & AD) /ZPP /ZP2 (w/ZPS & ZPT) /ZCV (w/SCAD) /6FL /6VC
- Mods - M5 343M 20" Forged Wheels / 6WB MFID / 2TB SAT / 4U1 Ceramic / 6NR Apps / PDV 5k Fogs / Rear Fogs / Euro Tail Lights / Cyba Quad Tips
shawnsheridan is offline   United_States
0
Reply With Quote
      02-06-2013, 07:13 PM   #2560
Aritaurus
Captain
 
Aritaurus's Avatar
 
Drives: 2012 328i Luxury Line
Join Date: Apr 2010
Location: Toronto

Posts: 886
iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by shawnsheridan View Post
No, I have a corporate Blackberry.

Why do you have 644 and 6NK though?
6NK was changed from 6NH. The 644 was added there from from your original post; I never had it on my original factory VO. I'll try taking out 644 and just leave the 6NK and see what happens.
Aritaurus is offline   Canada
0
Reply With Quote
      02-06-2013, 07:36 PM   #2561
shawnsheridan
Brigadier General
 
shawnsheridan's Avatar
 
Drives: 2011 535i M-Sport
Join Date: Feb 2010
Location: Houston, TX

Posts: 4,133
iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by Aritaurus View Post
6NK was changed from 6NH. The 644 was added there from from your original post; I never had it on my original factory VO. I'll try taking out 644 and just leave the 6NK and see what happens.
My car had 639, which is Bluetooth with Assist, and I replaced it with 644, which is Bluetooth without Assist.

Since you already have 639, which is Bluetooth without Assist, you don't need to add 644.

Also, do you have Mobile Hotspot and Tethering service on your iPhone, and do you have them enabled?
__________________

- 2011 535i M-Sport (Born 10/10) - AW/BLK/DW - /ZMP (w/ARS, EDC, DHP, & AD) /ZPP /ZP2 (w/ZPS & ZPT) /ZCV (w/SCAD) /6FL /6VC
- Mods - M5 343M 20" Forged Wheels / 6WB MFID / 2TB SAT / 4U1 Ceramic / 6NR Apps / PDV 5k Fogs / Rear Fogs / Euro Tail Lights / Cyba Quad Tips
shawnsheridan is offline   United_States
0
Reply With Quote
      02-06-2013, 07:49 PM   #2562
Aritaurus
Captain
 
Aritaurus's Avatar
 
Drives: 2012 328i Luxury Line
Join Date: Apr 2010
Location: Toronto

Posts: 886
iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by shawnsheridan View Post
My car had 639, which is Bluetooth with Assist, and I replaced it with 644, which is Bluetooth without Assist.

Since you already have 639, which is Bluetooth without Assist, you don't need to add 644.

Also, do you have Mobile Hotspot and Tethering service on your iPhone, and do you have them enabled?
hmm I don't have 639 on my VO but I'll take out 644 and see what that does. I do have mobile hotspot and tethering enabled on my iPhone.

My understanding is, if you don't use the EU VIN but have BT Data enabled, it will give you an error messaging saying that BMW is not support in your region right?
Aritaurus is offline   Canada
0
Reply With Quote
      02-06-2013, 08:48 PM   #2563
ykau
Private
 
Drives: F30 320I
Join Date: Nov 2012
Location: Singapore

Posts: 84
iTrader: (0)

hi shawn & kon,

yesterday, my dealer is trying to program my cic after mperformance kit installed. But however, they cannot complete the diagnostic test after its prompted out combo signal failed. eventually they put the blame on my 3rd party sound audio installed.

My bluetooth is working , any clue what is happening ? anything to do with the VO i i have changed previously from 6NH to 6NR?

PS: I ended up doing the Mperformance kit coding myself,as you have tips me to add SPBR and code DSC, but i want future new ilevel update. Thanks
ykau is offline  
0
Reply With Quote
      02-06-2013, 09:29 PM   #2564
TCC328
New Member
 
Drives: F30 328i
Join Date: Feb 2013
Location: Malaysia

Posts: 6
iTrader: (0)

Hi all,

Finally read through the 2563 post in this thread, took me a while and downloaded E-Sys & PDZ data in between. Was amaze by the information and knowledge gain from reading.

Coded my F30 328i yesterday for the ASS and Delay time for folding mirror using Keyfob.

I am located in Malaysia, below is the SALAPA List I have:-

216,249,255,258,2A5,2PA,2TB,2VL,415,423,428,430,43 1,441,459,481,493,497,4AE,4AT,4DN,508,520,521,522, 534,544,548,563,575,609,614,615,676,699,6AA,6AB,6A L,6NF,6NK,6NR,6VA,6WA,7AC,823,825,853,861,874,880, 8KA,8S3,8SC,8TG,8TN,9C4

Kon,

I saw in a post that your bluetooth show additional phone, my don't have, any idea how to get that?

And another top in my list will be the Asian font thingy, seem like there is no solution yet, is there?
TCC328 is offline   Malaysia
0
Reply With Quote
      02-06-2013, 10:08 PM   #2565
ykau
Private
 
Drives: F30 320I
Join Date: Nov 2012
Location: Singapore

Posts: 84
iTrader: (0)

helping kon's replied, he may tell you to enable HU_CIC MACRO_PIM , but at your own risk again. My office pop up just like tat.

btw, which part of malaysia you are at, maybe can pop by pay you a visit when i'm there during chinese new year. (-:

Quote:
Originally Posted by TCC328 View Post
Hi all,

Finally read through the 2563 post in this thread, took me a while and downloaded E-Sys & PDZ data in between. Was amaze by the information and knowledge gain from reading.

Coded my F30 328i yesterday for the ASS and Delay time for folding mirror using Keyfob.

I am located in Malaysia, below is the SALAPA List I have:-

216,249,255,258,2A5,2PA,2TB,2VL,415,423,428,430,43 1,441,459,481,493,497,4AE,4AT,4DN,508,520,521,522, 534,544,548,563,575,609,614,615,676,699,6AA,6AB,6A L,6NF,6NK,6NR,6VA,6WA,7AC,823,825,853,861,874,880, 8KA,8S3,8SC,8TG,8TN,9C4

Kon,

I saw in a post that your bluetooth show additional phone, my don't have, any idea how to get that?

And another top in my list will be the Asian font thingy, seem like there is no solution yet, is there?
ykau is offline  
0
Reply With Quote
      02-06-2013, 10:36 PM   #2566
TCC328
New Member
 
Drives: F30 328i
Join Date: Feb 2013
Location: Malaysia

Posts: 6
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by ykau View Post
helping kon's replied, he may tell you to enable HU_CIC MACRO_PIM , but at your own risk again. My office pop up just like tat.

btw, which part of malaysia you are at, maybe can pop by pay you a visit when i'm there during chinese new year. (-:
I'm in KL, but away from 8 Feb, back on 12.
TCC328 is offline   Malaysia
0
Reply With Quote
      02-07-2013, 12:32 AM   #2567
shawnsheridan
Brigadier General
 
shawnsheridan's Avatar
 
Drives: 2011 535i M-Sport
Join Date: Feb 2010
Location: Houston, TX

Posts: 4,133
iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by Aritaurus View Post
hmm I don't have 639 on my VO but I'll take out 644 and see what that does. I do have mobile hotspot and tethering enabled on my iPhone.

My understanding is, if you don't use the EU VIN but have BT Data enabled, it will give you an error messaging saying that BMW is not support in your region right?
I meant to say you had 6NK (changed from 6NH), not 639. The point is that you only need one Bluetooth code, and 6NK is the one for you. I went from 639 to 644, just to eliminate BMW Assist. Likewise, if someone had 6NL, they would want to change it to 6NK.
__________________

- 2011 535i M-Sport (Born 10/10) - AW/BLK/DW - /ZMP (w/ARS, EDC, DHP, & AD) /ZPP /ZP2 (w/ZPS & ZPT) /ZCV (w/SCAD) /6FL /6VC
- Mods - M5 343M 20" Forged Wheels / 6WB MFID / 2TB SAT / 4U1 Ceramic / 6NR Apps / PDV 5k Fogs / Rear Fogs / Euro Tail Lights / Cyba Quad Tips
shawnsheridan is offline   United_States
0
Reply With Quote
      02-07-2013, 12:39 AM   #2568
shawnsheridan
Brigadier General
 
shawnsheridan's Avatar
 
Drives: 2011 535i M-Sport
Join Date: Feb 2010
Location: Houston, TX

Posts: 4,133
iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by ykau View Post
hi shawn & kon,

yesterday, my dealer is trying to program my cic after mperformance kit installed. But however, they cannot complete the diagnostic test after its prompted out combo signal failed. eventually they put the blame on my 3rd party sound audio installed.

My bluetooth is working , any clue what is happening ? anything to do with the VO i i have changed previously from 6NH to 6NR?

PS: I ended up doing the Mperformance kit coding myself,as you have tips me to add SPBR and code DSC, but i want future new ilevel update. Thanks
I think you mean 6NH to 6NK, not 6NR.

I have no idea what caused ISTA/P to fail. It is possible 6NK written to the car may have, but I just don't know for sure.
__________________

- 2011 535i M-Sport (Born 10/10) - AW/BLK/DW - /ZMP (w/ARS, EDC, DHP, & AD) /ZPP /ZP2 (w/ZPS & ZPT) /ZCV (w/SCAD) /6FL /6VC
- Mods - M5 343M 20" Forged Wheels / 6WB MFID / 2TB SAT / 4U1 Ceramic / 6NR Apps / PDV 5k Fogs / Rear Fogs / Euro Tail Lights / Cyba Quad Tips
shawnsheridan is offline   United_States
0
Reply With Quote
      02-07-2013, 02:49 AM   #2569
Aritaurus
Captain
 
Aritaurus's Avatar
 
Drives: 2012 328i Luxury Line
Join Date: Apr 2010
Location: Toronto

Posts: 886
iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by shawnsheridan View Post
I meant to say you had 6NK (changed from 6NH), not 639. The point is that you only need one Bluetooth code, and 6NK is the one for you. I went from 639 to 644, just to eliminate BMW Assist. Likewise, if someone had 6NL, they would want to change it to 6NK.
I took out the 644 and VO coded HU_CIC and CMB_MEDIA with 614 and 615 added to my VO and I get the same thing. Enabling Connected Drive does allow me to see the connected drive menu with BMW Live and Internet there.

When I went back into HU_CIC, I noticed that BT Data Transfer and BT DUN weren't set to Aktiv so I changed those and I get the same result. Every time I pair my iPhone 5 to the car, I only have the audio and telephone options.

Not sure how you were able to get the BT Data Transfer option to become available on your BT profile but I can never get that to show up. I do have tethering and personal hotspot enabled on my device. Any more ideas?

On a note, I did change Language 1 to English UK and my voice control and navigation speaks with a British accent
Aritaurus is offline   Canada
0
Reply With Quote
      02-07-2013, 05:14 AM   #2570
kon
Lieutenant
 
Drives: F30 316i
Join Date: May 2012
Location: Sillypore

Posts: 452
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by shawnsheridan View Post
I think you mean 6NH to 6NK, not 6NR.

I have no idea what caused ISTA/P to fail. It is possible 6NK written to the car may have, but I just don't know for sure.
he should have 6NK originally, to be absolutely sure, ykau check your current FA against bmwvin.com to confirm what you have altered

Last edited by kon; 02-07-2013 at 06:13 AM.
kon is offline   Singapore
0
Reply With Quote
      02-07-2013, 05:17 AM   #2571
kon
Lieutenant
 
Drives: F30 316i
Join Date: May 2012
Location: Sillypore

Posts: 452
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by ykau View Post
hi shawn & kon,

yesterday, my dealer is trying to program my cic after mperformance kit installed. But however, they cannot complete the diagnostic test after its prompted out combo signal failed. eventually they put the blame on my 3rd party sound audio installed.

My bluetooth is working , any clue what is happening ? anything to do with the VO i i have changed previously from 6NH to 6NR?

PS: I ended up doing the Mperformance kit coding myself,as you have tips me to add SPBR and code DSC, but i want future new ilevel update. Thanks
they must have their reason to blame the audio, best is check with your audio shop, alternatively, ask your audio shop to take out whatever they've add-on/connect to the combox or other parts of the vehicle and return to the dealer to verify. As mentioned earlier, you might also want to check what VO item you change, and restore it as well (compare against BMWvin.com)
kon is offline   Singapore
0
Reply With Quote
      02-07-2013, 05:22 AM   #2572
kon
Lieutenant
 
Drives: F30 316i
Join Date: May 2012
Location: Sillypore

Posts: 452
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by TCC328 View Post

I am located in Malaysia, below is the SALAPA List I have:-

216,249,255,258,2A5,2PA,2TB,2VL,415,423,428,430,43 1,441,459,481,493,497,4AE,4AT,4DN,508,520,521,522, 534,544,548,563,575,609,614,615,676,699,6AA,6AB,6A L,6NF,6NK,6NR,6VA,6WA,7AC,823,825,853,861,874,880, 8KA,8S3,8SC,8TG,8TN,9C4

Kon,

I saw in a post that your bluetooth show additional phone, my don't have, any idea how to get that?

And another top in my list will be the Asian font thingy, seem like there is no solution yet, is there?
I'm envy, didn't know BMW Malaysia are pre-equipped with BMW Apps (6NR).

From your option list, I cannot see why you don't have additional telephone. Possible reason is that your I-step is too old, and BMW Malaysia has not activated it, or you didn't activate it yourself. Look inside Telephone / Bluetooth menu. Hit Option button > Bluetooth Settings, and make sure your "Additional Telephone" is selected.
Attached Images
 
kon is offline   Singapore
0
Reply With Quote
      02-07-2013, 05:26 AM   #2573
kon
Lieutenant
 
Drives: F30 316i
Join Date: May 2012
Location: Sillypore

Posts: 452
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by ykau View Post
helping kon's replied, he may tell you to enable HU_CIC MACRO_PIM , but at your own risk again. My office pop up just like tat.
pple ask for Additional Telephone, you teach pple Office... or bi good! (Singaporean slang)
kon is offline   Singapore
0
Reply With Quote
      02-07-2013, 06:04 AM   #2574
TCC328
New Member
 
Drives: F30 328i
Join Date: Feb 2013
Location: Malaysia

Posts: 6
iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by kon View Post
I'm envy, didn't know BMW Malaysia are pre-equipped with BMW Apps (6NR).

From your option list, I cannot see why you don't have additional telephone. Possible reason is that your I-step is too old, and BMW Malaysia has not activated it, or you didn't activate it yourself. Look inside Telephone / Bluetooth menu. Hit Option button > Bluetooth Settings, and make sure your "Additional Telephone" is selected.
My bad, you are right, I didn't look into the setting, it was there. Thanks.
TCC328 is offline   Malaysia
0
Reply With Quote
Post Reply

Bookmarks

Tags
3 series coding, 3 series f30, 3 series f30 coding, 3 series f30 forum, 3 series forum, 3-series forum, 5 series f10 coding, ass, ass disable, auto start stop, auto start stop disable, bmw 3 series coding, bmw 3 series f30, bmw 3 series forum, bmw 3-series f30, bmw 3-series forum, bmw 5 series coding, bmw auto start stop disable, bmw auto start stop disabling, bmw coding, bmw coding directions, bmw coding diy, bmw coding instructions, bmw diy, bmw diy forum, bmw f10 coding, bmw f30, bmw f30 3 series, bmw f30 3-series, bmw f30 coding, bmw f30 forum, coding 3 series, coding f30, coding f30 3 series, disable ass, disable auto start stop, disable bmw auto start stop, disabling auto start stop, disabling bmw auto start stop, f10 5 series coding, f10 coding, f30 3 series, f30 3 series coding, f30 3 series forum, f30 3-series, f30 3-series forum, f30 coding, f30 forum, f30 forums

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 10:52 PM.




f30post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST