F30POST
F30POST
2012-2015 BMW 3-Series and 4-Series Forum
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
BMW 3-Series and 4-Series Forum (F30 / F32) | F30POST > Technical Forums > F30 DIYs and Coding Discussions > 6wa and Idrive issues
Vorsteiner
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      Today, 11:12 AM   #1
Gen2mike
Enlisted Member
3
Rep
32
Posts

Drives: 2013 328i xdrive
Join Date: Nov 2017
Location: Crown Point, In (Chicago)

iTrader: (0)

6wa and Idrive issues

BIMMERPOST
     Featured on BIMMERPOST.com
Hello. Yesterday I attempted to flash and install my bench cleared and programmed 6wa. The flash failed several times so for the time being because it's my main vehicle I put the bkombi I back in and now my I drive controller is not working either. I understand since I have retrofitted nbt that the kombi has to be flashed through the nbt so I had noticed my nbt go into blue screen before the flash failed. I wa only flashing kombi. Any help appreciated. Shawn I was told to ask for you? Maybe somebody can teamviewer in and take a look I'll compensate lol.
Appreciate 0
      Today, 07:09 PM   #2
IK6SPEED
Brigadier General
IK6SPEED's Avatar
United_States
1316
Rep
4,740
Posts

Drives: BMW M235i / AH3
Join Date: Feb 2013
Location: Sacramento, CA

iTrader: (14)

steve@codemybimmer
__________________
Stable: F22 M235I / AH3
Past: F80 ZCP /E89 35is
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 08:32 PM.




f30post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST