F30POST
F30POST
2012-2015 BMW 3-Series and 4-Series Forum
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
BMW 3-Series and 4-Series Forum (F30 / F32) | F30POST > Technical Forums > Navigation, iDrive, Audio, Video, Bluetooth, Phone, Cameras, Electronics > Issues sending addresses to Nav from iPhone
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      06-26-2012, 09:49 PM   #1
sr5959
Lieutenant
30
Rep
479
Posts

Drives: F30 328i Auto
Join Date: Apr 2012
Location: Seattle

iTrader: (0)

Issues sending addresses to Nav from iPhone

Hi everyone, lately I am having an annoying issue. I send an address to the NAV from my iPhone using the BMW app, before I even go to the car, and it doesn't show up in 'Messages' for ages. Sometimes only after I got to the destination, and restarted the car to leave!

First couple of months I had it it worked great; as soon as I start the car or maximum 30 seconds later it would be there.

Anybody else having this issue?
Appreciate 0
      06-27-2012, 06:36 AM   #2
MickeyM3
Private
0
Rep
51
Posts

Drives: E30 325is, R1200RT, F30 335
Join Date: Dec 2011
Location: Georgia USA

iTrader: (0)

No such issues with mine...how are you sending the addresses?
Appreciate 0
      06-27-2012, 07:26 PM   #3
sr5959
Lieutenant
30
Rep
479
Posts

Drives: F30 328i Auto
Join Date: Apr 2012
Location: Seattle

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by MickeyM3 View Post
No such issues with mine...how are you sending the addresses?
From Google Search om my iPhone, using the BMW app.
Appreciate 0
      06-28-2012, 01:56 AM   #4
pcbrew
Captain
pcbrew's Avatar
14
Rep
781
Posts

Drives: 2012 335i 6MT
Join Date: Jun 2010
Location: DFW

iTrader: (0)

Have you tried sending from Google maps on a computer?
Maybe the problem is the app is slow to send from your phone.
Appreciate 0
      06-29-2012, 09:52 PM   #5
westcory
Private
2
Rep
61
Posts

Drives: 2006 325i
Join Date: Sep 2008
Location: Seattle

iTrader: (0)

Same issue. Dealer is replacing my combox as it cause other issues as well.
Appreciate 0
      06-30-2012, 12:45 AM   #6
ric124
Lieutenant Colonel
ric124's Avatar
Jamaica
28
Rep
1,555
Posts

Drives: F30 335i SP 6MT
Join Date: Feb 2012
Location: South Florida

iTrader: (0)

Garage List
It has happened to me before but i figured the server was prob busy that day or something.
__________________
Timeline: 335i Sport W/ Adaptive M suspension| Sport Variable steering| Technology PKG| HK Sound PKG| BMW apps| BMW Assist| Sport line hand brake grip| M Performance black kidneys|
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 11:09 PM.




f30post
f30post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2015, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST