F30POST
F30POST
2012-2015 BMW 3-Series and 4-Series Forum
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
BMW 3-Series and 4-Series Forum (F30 / F32) | F30POST > Technical Forums > F30 DIYs and Coding Discussions > TAL lines set to status NotExecutable during TAL calculation?
GetBMWParts
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      10-18-2019, 03:19 AM   #1
psyki
E36fiend
United_States
31
Rep
173
Posts

Drives: 2014 435i xDrive
Join Date: May 2019
Location: Sammamish, WA

iTrader: (1)

Garage List
2014 X5  [0.00]
2014 BMW 435i xDrive  [0.00]
TAL lines set to status NotExecutable during TAL calculation?

I wanted to flash my FEM_BODY module and encountered this error while doing the TAL calculation.



When I went to actually flash the FEM_BODY the flash did not finish but I don't know how to interpret the log. I'm guessing it was because I did not select the dependencies?

My intention is to update the i-step level to F020-16-11-503 but I'm concerned about what this error/warning message is during TAL calculation.
Appreciate 0
      10-18-2019, 04:01 PM   #2
psyki
E36fiend
United_States
31
Rep
173
Posts

Drives: 2014 435i xDrive
Join Date: May 2019
Location: Sammamish, WA

iTrader: (1)

Garage List
2014 X5  [0.00]
2014 BMW 435i xDrive  [0.00]
Any coding experts know what the deal is with this error? I can attach the TAL file or anything else that might be useful. In the file there are 6 entries that are "NotExecutable" but I don't know why.
Appreciate 0
      10-18-2019, 09:19 PM   #3
bimleaf
New Member
3
Rep
29
Posts

Drives: F30
Join Date: Sep 2019
Location: GVR

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by psyki View Post
Any coding experts know what the deal is with this error? I can attach the TAL file or anything else that might be useful. In the file there are 6 entries that are "NotExecutable" but I don't know why.
Were there any HWEL differences?
Appreciate 0
      10-19-2019, 09:45 PM   #4
psyki
E36fiend
United_States
31
Rep
173
Posts

Drives: 2014 435i xDrive
Join Date: May 2019
Location: Sammamish, WA

iTrader: (1)

Garage List
2014 X5  [0.00]
2014 BMW 435i xDrive  [0.00]
Quote:
Originally Posted by bimleaf View Post
Were there any HWEL differences?
I don't think so, the HWEL numbers in the _ist and _soll appear to be the same. I've attached the relevant files if you want to look.
Attached Files
File Type: zip SVT.zip (15.4 KB, 2 views)
Appreciate 0
      10-21-2019, 06:53 PM   #5
bimleaf
New Member
3
Rep
29
Posts

Drives: F30
Join Date: Sep 2019
Location: GVR

iTrader: (0)

I ran into that issue when I forgot to turn on ignition (not engine). Some of the ECUs shut down without ignition on.

Which ECUs are throwing that error?
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 07:34 AM.




f30post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST