F30POST
F30POST
2012-2015 BMW 3-Series and 4-Series Forum
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
BMW 3-Series and 4-Series Forum (F30 / F32) | F30POST > Technical Forums > F30 DIYs and Coding Discussions > Finally added Speed Limit Info
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      08-17-2019, 12:09 PM   #397
Xanatos
New Member
0
Rep
17
Posts

Drives: f36
Join Date: Aug 2019
Location: MAdrid

iTrader: (0)

so...the camera is useless
Appreciate 0
      08-18-2019, 08:31 AM   #398
chr
New Member
5
Rep
26
Posts

Drives: BMW 320d xDrive
Join Date: Sep 2018
Location: Romania

iTrader: (0)

Does anybody know if these emulators work with HU_ENTRYNAV and BKOMBI?
Appreciate 0
      08-18-2019, 12:40 PM   #399
Ibo24
New BMW owner
Ibo24's Avatar
Belgium
60
Rep
407
Posts

Drives: BMW 320d
Join Date: Jan 2012
Location: Belgium

iTrader: (0)

Garage List
Anyone got a solution for the 150 km/h on some roads?
Appreciate 0
      08-19-2019, 07:30 AM   #400
andymatt1
New Member
0
Rep
16
Posts

Drives: 2015 X5 40d
Join Date: May 2017
Location: Dublin

iTrader: (0)

Does a Carly Coder Work for this ??

Can a Carly unit be used to code this ?
thanks
Appreciate 0
      09-04-2019, 04:59 AM   #401
p-dawg
Second Lieutenant
26
Rep
200
Posts

Drives: BMW F30 330D MSport
Join Date: Nov 2015
Location: Leicester

iTrader: (0)

This is great.

I ordered my emulator from Aliexpress for $40 and coded using BimmerCode and it worked without any problems. The good thing for me is that because I have the 6WB LED Dash I do not get it saying km/h. It shows it like this:



This is the emulator I ordered:
https://www.aliexpress.com/item/3288...3da24c4dHb6DpI

Took about 20 minutes to do.
Appreciate 0
      09-04-2019, 08:00 AM   #402
gnolivos
Private
25
Rep
64
Posts

Drives: 2016 F30 328xi USA spec
Join Date: Apr 2018
Location: US

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by p-dawg View Post
This is great.

I ordered my emulator from Aliexpress for $40 and coded using BimmerCode and it worked without any problems. The good thing for me is that because I have the 6WB LED Dash I do not get it saying km/h. It shows it like this:



This is the emulator I ordered:
https://www.aliexpress.com/item/3288...3da24c4dHb6DpI

Took about 20 minutes to do.
It says kmh up there on your 6wB

Hey can you change to mph in your display unit settings? Let us know if that way it still shows the overspeed red trail mark on speedometer.

Thanks!

Quote:
Originally Posted by p-dawg View Post
This is great.

I ordered my emulator from Aliexpress for $40 and coded using BimmerCode and it worked without any problems. The good thing for me is that because I have the 6WB LED Dash I do not get it saying km/h. It shows it like this:

[img]https://ae01.alicdn.com/kf/HTB1GLDJf...dq6zugXXaI.jpg[/img]

This is the emulator I ordered:
https://www.aliexpress.com/item/3288...3da24c4dHb6DpI

Took about 20 minutes to do.
Appreciate 0
      09-04-2019, 10:46 AM   #403
p-dawg
Second Lieutenant
26
Rep
200
Posts

Drives: BMW F30 330D MSport
Join Date: Nov 2015
Location: Leicester

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by gnolivos View Post
It says kmh up there on your 6wB

Hey can you change to mph in your display unit settings? Let us know if that way it still shows the overspeed red trail mark on speedometer.

Thanks!
That is just a picture I found online. Mines does show MPH but the SLI without any marking.
Appreciate 0
      10-17-2019, 05:54 PM   #404
arom
Private First Class
arom's Avatar
United_States
39
Rep
141
Posts

Drives: 2016 320i xdrive
Join Date: Jul 2016
Location: Maine

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by p-dawg View Post
This is great.

I ordered my emulator from Aliexpress for $40 and coded using BimmerCode and it worked without any problems. The good thing for me is that because I have the 6WB LED Dash I do not get it saying km/h. It shows it like this:



This is the emulator I ordered:
https://www.aliexpress.com/item/3288...3da24c4dHb6DpI

Took about 20 minutes to do.
Can you post up the values you changed in BimmerCode?
Appreciate 0
      10-21-2019, 08:27 AM   #405
Court
Private
Court's Avatar
United Kingdom
0
Rep
51
Posts

Drives: F31 2016 335xD (Current)
Join Date: Jun 2013
Location: Salisbury

iTrader: (0)

Hey All,

Been reading through the posts and keen to get this done. But can I ask which unit should I buy? I'm UK Based and I have KAFAS camera installed.

Thanks for the assist!
Appreciate 0
      10-21-2019, 08:31 AM   #406
BMWILUVU
Lieutenant
221
Rep
582
Posts

Drives: 340ix
Join Date: Mar 2017
Location: The Boibs

iTrader: (0)

Beware, several weeks after I installed my SLI unit, my head unit started to complain about incorrect units and after several more weeks, the HU_NBT board complained about faults and the dealer had to replace the unit.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 06:59 PM.




f30post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST