F30POST
F30POST
2012-2015 BMW 3-Series and 4-Series Forum
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
BMW 3-Series and 4-Series Forum (F30 / F32) | F30POST > Technical Forums > F30 DIYs and Coding Discussions > Gears in Heads-Up Display
GetBMWParts
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      03-11-2019, 02:44 PM   #1
hudsonryan
Enlisted Member
5
Rep
32
Posts

Drives: 2015 335i
Join Date: Mar 2019
Location: Austin

iTrader: (0)

Gears in Heads-Up Display

Is there any coding available that can accomplish placing the current gears into the heads up display unit?
Appreciate 0
      03-11-2019, 02:50 PM   #2
Ibo24
New BMW owner
Ibo24's Avatar
Belgium
48
Rep
350
Posts

Drives: BMW 320d
Join Date: Jan 2012
Location: Belgium

iTrader: (0)

Garage List
As far as I know, no.
Appreciate 0
      03-12-2019, 03:06 AM   #3
Skyhigh
Captain
Skyhigh's Avatar
270
Rep
814
Posts

Drives: BMW F36
Join Date: Apr 2018
Location: Europe

iTrader: (0)

That's not an existing feature.
__________________
"Large increases in cost with questionable increases in performance can be tolerated only in cars and women."
Appreciate 0
      05-19-2019, 03:53 PM   #4
luckstr
Private First Class
23
Rep
102
Posts

Drives: White BMW440i Hardtop Converti
Join Date: Dec 2016
Location: Eastvale Ca

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by hudsonryan View Post
Is there any coding available that can accomplish placing the current gears into the heads up display unit?
Along the same line, is it possible to code turn signals into HUD? (2017 440i convertible).had this in my Corvette, and found it quite nice to have.
Appreciate 0
      05-19-2019, 07:35 PM   #5
daMANiack
Private
daMANiack's Avatar
Australia
14
Rep
95
Posts

Drives: BMW F26 X4 35d
Join Date: Feb 2007
Location: Adelaide

iTrader: (0)

Hi,

I've coded in my 2016 X4 F26 35d but was unable for my wife's 2016 F48 X1 25i.

I think the most important difference is my car has Professional Navigation so I've got the better HUD and navigation.

Cheerz

Quote:
Originally Posted by luckstr View Post
Along the same line, is it possible to code turn signals into HUD? (2017 440i convertible).had this in my Corvette, and found it quite nice to have.
Appreciate 0
      05-19-2019, 09:06 PM   #6
atzebmw
Captain
Germany
207
Rep
991
Posts

Drives: BMW 335XD F30 LCI
Join Date: May 2016
Location: Germany

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by luckstr View Post
Along the same line, is it possible to code turn signals into HUD? (2017 440i convertible).had this in my Corvette, and found it quite nice to have.
Not possible for the F3x, not even with Professional Navigation.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 06:25 AM.




f30post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST