F30POST
F30POST
2012-2015 BMW 3-Series and 4-Series Forum
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
BMW 3-Series and 4-Series Forum (F30 / F32) | F30POST > 2012-2019 BMW 3 and 4-Series Forums > Photo, Video, Media Gallery, Journals > i-drive not working
VIBE Motorsports
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      05-11-2018, 02:50 PM   #1
Sayzar
Captain
United_States
478
Rep
630
Posts

Drives: 2016 435i GC M-sport
Join Date: Mar 2013
Location: New Jersey

iTrader: (0)

i-drive not working

delete

Last edited by Sayzar; 05-11-2018 at 04:49 PM.
Appreciate 0
      05-11-2018, 03:43 PM   #2
wdeerfield
A family of bimmers
United_States
1241
Rep
6,277
Posts

Drives: '13 f30, '11 f10
Join Date: Jan 2012
Location: Clifton Park, NY

iTrader: (0)

did you try holding down the volume button for 30 sec to reboot it manually?

Also, photo section isnt the place for this. you may have better luck in the navi/audio forum
__________________
2013 EB/CR 335i xdrive | DHP | 19" VMR V803 | MPS4S | MPerformance | M3 Grills | BMS Tips | LED Turn Signals | CTS intake | VRSF FMIC | VRSF CP
2011 JB 535i xdrive | ZPP | ZSP | ZCW | 6FL | NAV | 331s Square | MPerformance Spoiler | M5 Grills | Painted Reflectors
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -4. The time now is 10:20 AM.




f30post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST