F30POST
F30POST
2012-2015 BMW 3-Series and 4-Series Forum
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
BMW 3-Series and 4-Series Forum (F30 / F32) | F30POST > BIMMERPOST Universal Forums > Site Related Announcements - Suggestions - Feedback - Questions > Log in Issues - Need Assistance, Please
Extreme Powerhouse
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      08-15-2020, 06:08 PM   #1
BlackNíBlue
Registered
1
Rep
1
Posts

Drives: 2013 135Is DCT, 2005 GTO m6
Join Date: Aug 2020
Location: South California

iTrader: (0)

Log in Issues - Need Assistance, Please

Hello Mods! Iím at a loss here. I can sign in just fine on my iPhone 11, safari. However I cannot sign in on MacBook nor any other browser on my iPhone. On my Mac, when I try to reset password, the email that is sent to me includes a username which suddenly has a Chinese language character in it, and even though I copy and paste that username, or do it again with my real username that Iím using right now on my iPhone in Safari, and the temporary password in the reset email, the site says Iím using an invalid username or password.

Iíve emailed the site, with no response. Hoping this thread finds you well and you can help me with this issue!

Thanks!!
Appreciate 0
      08-18-2020, 12:47 PM   #2
BMWCCA1
BMW Owner Since 1971
275
Rep
195
Posts

Drives: 1964 700 Sport Cabriolet
Join Date: Apr 2014
Location: Central Virginia

iTrader: (1)

I can login but all of a sudden the site doesn't remember me when I visit and I have to login each time. This hasn't been the case for years and I've checked the "remember me" box. Not a huge deal, but something new.
Appreciate 0
      08-23-2020, 12:19 PM   #3
BlackNíBlue
Registered
1
Rep
1
Posts

Drives: 2013 135Is DCT, 2005 GTO m6
Join Date: Aug 2020
Location: South California

iTrader: (0)

Do I just give up on this? I sign in perfectly on my iPhone Xs Max, OS 13.6.1

However, when Iím on my:
MacBook Pro - High Sierra OS 10.13.6
Firefox browser
Chrome browser
Safari browser

I airdrop the website from my working iPhone to make sure Iíve got that correct. I use my Saved Passwords and Accounts from my iPhone to sign into my account on my MacBook.

But, when I use those iPhone proven credentials from my iPhone, and try to sign in on my MacBook, I get the message that Iíve entered an invalid username and password.

Iíve reset my password so many times. Every time, in the reset password email ON MY MACBOOK, my username includes a Chinese character. If I look at the same email on my iPhone, there is NO CHINESE CHARACTER.

Something is up with my MacBook and this website. I donít know what it is, and Iíve never encountered this issue before, so Iím reaching out here for tech support.

Is this the correct section of the forum to post this? Does this forum have tech support?
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 07:35 PM.




f30post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST