F30POST
F30POST
2012-2015 BMW 3-Series and 4-Series Forum
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
BMW 3-Series and 4-Series Forum (F30 / F32) | F30POST > Technical Forums > F30 DIYs and Coding Discussions > Esys- help to insert specific parameter in FDL list
ARMA SPEED
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      Yesterday, 02:58 AM   #1
Fpgiuliano
New Member
3
Rep
27
Posts

Drives: Bmw 320d Touring F31
Join Date: Sep 2015
Location: Italy

iTrader: (0)

Esys- help to insert specific parameter in FDL list

BIMMERPOST
     Featured on BIMMERPOST.com
Hello everyone,
I'm trying to code my BMW G20 with e-sys, but I need to insert a specific parameter that is not in the list when I try to change “werte” parameter (in the edit CAF).
Specifically I should enter 0XFFFFFF .

it seems it needs fsc , but i have no idea what it is... i tried to search on forum or google , but i could not find anything.

can anyone help me?

Thanks
Appreciate 0
      Today, 09:11 AM   #2
KingpinRCR
Private First Class
Belgium
58
Rep
166
Posts

Drives: F30 320d ed
Join Date: Mar 2017
Location: Belgium

iTrader: (0)

in e-sys you can edit values from the drop-menu, but you can also input your own values in the bar down below.
FSC means FreiSchaltCode wich translates to unlockingcode. This means that whatever you're trying to do won't work without purchasing this code from BMW (unless you find a correct code generator).
Appreciate 0
      Today, 10:39 AM   #3
Fpgiuliano
New Member
3
Rep
27
Posts

Drives: Bmw 320d Touring F31
Join Date: Sep 2015
Location: Italy

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by KingpinRCR View Post
in e-sys you can edit values from the drop-menu, but you can also input your own values in the bar down below.
FSC means FreiSchaltCode wich translates to unlockingcode. This means that whatever you're trying to do won't work without purchasing this code from BMW (unless you find a correct code generator).
Oh ok, thank you very much, you were very clear!
I will try but I have another doubt...
How i know if i can set the code 0XFFFFFF or an fsc code from bmw?
esys warns me with an error or I need to know it?


Thanks
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 07:34 PM.




f30post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST