F30POST
F30POST
2012-2015 BMW 3-Series and 4-Series Forum
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
BMW 3-Series and 4-Series Forum (F30 / F32) | F30POST > Technical Forums > Cosmetic Maintenance: Wash, Wax, Detailing, Repairs > P10e4 And drivetrain malfunction
proTUNING Freaks
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      10-12-2019, 08:29 AM   #1
Smerke
Private
Smerke's Avatar
3
Rep
54
Posts

Drives: 2014 335i M Sport
Join Date: Jul 2017
Location: Long Island, NY

iTrader: (0)

Hi i have a 2014 335i rwd automatic with a big turbo port injection and stage 2 fuel pump. After driving yesterday the car started to sputter as I was driving across the street and almost stalled in the street, so ipull into a parking garage and the car wont turn back on. The car cranks and sounds like it wants to start but it wont. I checked all the fuses to see if that was it but they seemed to be good here are some pictures and videos. Also it was raining the night that the car stopped working so possibly a short? Please help me out if you know anything
Appreciate 0
      10-12-2019, 12:55 PM   #2
Smerke
Private
Smerke's Avatar
3
Rep
54
Posts

Drives: 2014 335i M Sport
Join Date: Jul 2017
Location: Long Island, NY

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by Smerke View Post
Hi i have a 2014 335i rwd automatic with a big turbo port injection and stage 2 fuel pump. After driving yesterday the car started to sputter as I was driving across the street and almost stalled in the street, so ipull into a parking garage and the car wont turn back on. The car cranks and sounds like it wants to start but it wont. I checked all the fuses to see if that was it but they seemed to be good here are some pictures and videos. Also it was raining the night that the car stopped working so possibly a short? Please help me out if you know anything
Bump
Appreciate 0
      10-14-2019, 12:27 AM   #3
blissdev
New Member
0
Rep
14
Posts

Drives: 2013 335xi M-Sport
Join Date: Aug 2019
Location: Milwaukee, WI

iTrader: (0)

Garage List
This the cosmetic sub-forum. I think you’re probably best off asking this in the N55 forum.
Appreciate 0
      10-14-2019, 10:29 PM   #4
ProjectBoost
Mod addict
ProjectBoost's Avatar
United_States
609
Rep
1,279
Posts

Drives: Black AWD N55
Join Date: Feb 2018
Location: NC

iTrader: (17)

May be a blown fuse.

https://f30.bimmerpost.com/forums/sh...1562190&page=2
__________________
316 RWHP/428 RWTQ
Appreciate 0
      10-14-2019, 10:30 PM   #5
Smerke
Private
Smerke's Avatar
3
Rep
54
Posts

Drives: 2014 335i M Sport
Join Date: Jul 2017
Location: Long Island, NY

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by ProjectBoost View Post
May be a blown fuse.
I checked all fuses
Appreciate 0
      10-14-2019, 10:40 PM   #6
ProjectBoost
Mod addict
ProjectBoost's Avatar
United_States
609
Rep
1,279
Posts

Drives: Black AWD N55
Join Date: Feb 2018
Location: NC

iTrader: (17)

Check post #29 on that link.
__________________
316 RWHP/428 RWTQ
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 02:55 PM.




f30post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST