F30POST
F30POST
2012-2015 BMW 3-Series and 4-Series Forum
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
BMW 3-Series and 4-Series Forum (F30 / F32) | F30POST > 2012-2019 BMW 3 and 4-Series Forums > Regional Forums > USA - NY / NJ / CT / PA > F30 Bmw 335i complaints about both camshaft sensors, and it stalls right away.
European Auto Source (EAS)
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      05-30-2019, 07:48 AM   #1
technicalsupp20
Registered
0
Rep
2
Posts

Drives: 2015 Bmw 335i Xdrive
Join Date: May 2019
Location: Middletown, NY

iTrader: (0)

Smile F30 Bmw 335i complaints about both camshaft sensors, and it stalls right away.

My bmw f30 complaints about both camshaft sensors being bad, including actuator, and when you crank it, it starts it but stalls right away. What could it be? I changed both camshaft sensors and still nothing. Then I tried cleaning both vanos and still nothing, except this time it would take longer to start. I'm clueless at this point

It also says Terminal 15_2N... not sure what that is..maybe related to the positive battery terminal
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Tags
2015 bmw 2 series, 335i, bmw, bmw (3)series, n54, n55

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 06:53 AM.




f30post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST