F30POST
F30POST
2012-2015 BMW 3-Series and 4-Series Forum
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
BMW 3-Series and 4-Series Forum (F30 / F32) | F30POST > 2012-2019 BMW 3 and 4-Series Forums > Regional Forums > UK > Reading FDL without proper folder description
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      10-17-2019, 01:04 PM   #1
drdonuts
New Member
Taiwan
0
Rep
11
Posts

Drives: E92 F20 F82
Join Date: Oct 2019
Location: Taipei

iTrader: (0)

Reading FDL without proper folder description

Hi Guys, I'm having an issue reading KOMBI's FDL. The folder does not have proper name as shown.
I tried changing the launcher pro's memory to default, doesn't seems to work.
It's impossible to know which one is which... Anyone have any clue solving this? Many thanks!

Name:  IMG_1575.jpg
Views: 84
Size:  203.7 KB
Appreciate 0
      10-17-2019, 06:15 PM   #2
teaston
Pirate
teaston's Avatar
No_Country
9474
Rep
31,396
Posts

Drives: X3 M40d
Join Date: May 2012
Location: The High Seas

iTrader: (1)

I haven’t seen then like that before! shawnsheridan should be able to help.
__________________
Current: X3 ///M40d in PB/Tartufo
Previous: F30 335d, F30 330d, E90 320d, E46 320d, E46 330ci
Appreciate 0
      10-17-2019, 06:19 PM   #3
shawnsheridan
General
shawnsheridan's Avatar
United_States
3781
Rep
20,448
Posts

Drives: 2016 650i GC M-Sport
Join Date: Feb 2010
Location: Houston, TX

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by teaston View Post
I havenít seen then like that before! shawnsheridan should be able to help.
PSdZData is Trimmed. Trimmed PSdZData means either E-Sys has Incorrect Target Connection, or you do not use E-Sys Launcher to open E-Sys, or you use E-Sys Launcher PREMIUM but select wrong car Series or this particular ECU CAFD is not mapped in E-Sys Launcher's CAFD Mapping Database, or you have insufficient Java Memory in order for E-Sys Launcher to map it.
__________________

2016 650i GC M-Sport w/ 20" 373M Wheels; Alpine White; Individual Opal White Full Merino Leather; Gray Poplar Wood Trim
Anthracite Alcantara Headliner; Ceramic Controls; Executive Package w/ B&O Sound System; Integral Active Steering, etc.
Appreciate 1
teaston9474.00

      10-17-2019, 08:46 PM   #4
drdonuts
New Member
Taiwan
0
Rep
11
Posts

Drives: E92 F20 F82
Join Date: Oct 2019
Location: Taipei

iTrader: (0)

Thanks for the prompt help. I used launcher pro 3.4 with 3.3.1 E-sys everything showed up properly but some how after few days of sweet and nice coding I was forced back to v2.8 with 3.27.1 before it crack down and ask me to pay $50 to anonymous person.(not the txxxmaster)
According to shawnsheridan "this particular ECU CAFD is not mapped in E-Sys Launcher's CAFD Mapping Database"
The car I'm coding is 2018, could E-sys and launcher pro version be the problem?
Appreciate 0
      10-17-2019, 08:48 PM   #5
shawnsheridan
General
shawnsheridan's Avatar
United_States
3781
Rep
20,448
Posts

Drives: 2016 650i GC M-Sport
Join Date: Feb 2010
Location: Houston, TX

iTrader: (0)

Garage List
Quote:
Originally Posted by drdonuts View Post
Thanks for the prompt help. I used launcher pro 3.4 with 3.3.1 E-sys everything showed up properly but some how after few days of sweet and nice coding I was forced back to v2.8 with 3.27.1 before it crack down and ask me to pay $50 to anonymous person.(not the txxxmaster)
According to shawnsheridan "this particular ECU CAFD is not mapped in E-Sys Launcher's CAFD Mapping Database"
The car I'm coding is 2018, could E-sys and launcher pro version be the problem?
Launcher is what maps CAFD data, and 3.4 has newer mapping databse than 2.8.
__________________

2016 650i GC M-Sport w/ 20" 373M Wheels; Alpine White; Individual Opal White Full Merino Leather; Gray Poplar Wood Trim
Anthracite Alcantara Headliner; Ceramic Controls; Executive Package w/ B&O Sound System; Integral Active Steering, etc.
Appreciate 0
      10-17-2019, 09:44 PM   #6
drdonuts
New Member
Taiwan
0
Rep
11
Posts

Drives: E92 F20 F82
Join Date: Oct 2019
Location: Taipei

iTrader: (0)

Thanks a lot! I will try to get newer version of launcher... ($$...) see if that solve the problem.

Update——

After updating to newer version of launcher resolves the problem just like shawnsheridan mentioned.
Many thanks to him and hope ppl having the same issue will have more idea of what's going on.
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 10:43 PM.




f30post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST