F30POST
F30POST
2012-2015 BMW 3-Series and 4-Series Forum
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
BMW 3-Series and 4-Series Forum (F30 / F32) | F30POST > Technical Forums > Cosmetic Maintenance: Wash, Wax, Detailing, Repairs > Weird issue transmission doesn't go into s mode
Extreme Powerhouse
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      12-20-2018, 12:07 PM   #1
bimmer456
Brigadier General
1203
Rep
3,745
Posts

Drives: 340i
Join Date: Nov 2016
Location: Pasadena, CA

iTrader: (0)

Weird issue transmission doesn't go into s mode

My loaner car with 118 miles won't go into s with stick to the left. When pressing P stick stays to the left rather than moving back. What gives lol? It was working earlier and then stopped working.
Appreciate 0
      01-11-2019, 02:25 PM   #2
bacardi198
Yolo
United_States
26
Rep
190
Posts

Drives: 2013 335i EBII
Join Date: Dec 2013
Location: Killeen, TX

iTrader: (0)

I know this is three weeks late, but it looks like you posted this in the wrong forum accidentally, this forum probably would have gotten a response: https://f30.bimmerpost.com/forums/fo...play.php?f=437
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


All times are GMT -5. The time now is 08:26 PM.




f30post
Powered by vBulletin® Version 3.7.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST