F30POST
F30POST
2012-2015 BMW 3-Series and 4-Series Forum
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
BMW 3-Series and 4-Series Forum (F30 / F32) | F30POST > Technical Forums > Navigation, iDrive, Audio, Video, Bluetooth, Phone, Cameras, Electronics > Problem noise from AVIN system BMW F22
European Auto Source (EAS)
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      01-19-2019, 03:13 AM   #1
natix
Registered
0
Rep
2
Posts

Drives: bmw m240i
Join Date: Jan 2019
Location: israel

iTrader: (0)

Exclamation Problem noise from AVIN system BMW F22

Hello
My car is the BMW M240I
I bought an AVIN multimedia system for my car.
After installation everything works, but I have a problem.
When I switch to AUX or switch to ANDROID (APP) to play music or WAZE through the ANDROID system, I hear a lot of noise.
I made a YOUTUBE video so you understand what I mean.
I hear the noises even when I hear music through the ANDROID system and even when I do not hear music at all the noise appears.
The noise does not appear in Bluetooth mode, CD, radio.
Only when I switch to AUX mode or switch to ANDROID mode.
I try to disconnect the AUX cable to see if the noise stops, and the noise still appears (but less)
And there is also no audio if I disconnect the AUX cable (internal)
Does anyone have a solution to solve this problem?



THNX
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 02:20 AM.




f30post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST