F30POST
F30POST
2012-2015 BMW 3-Series and 4-Series Forum
BMW Garage BMW Meets Register Search Today's Posts Mark Forums Read
BMW 3-Series and 4-Series Forum (F30 / F32) | F30POST > Technical Forums > F30 DIYs and Coding Discussions > Coding Speed Limit Info
proTUNING Freaks
Post Reply
 
Thread Tools Search this Thread
      02-16-2020, 11:21 AM   #89
darknwo
Registered
0
Rep
2
Posts

Drives: BMW F10
Join Date: Feb 2020
Location: Aaa?

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by greb View Post
I have the KAFAS camera already and driving assistent but no speed limit info. I already tried to order the FSC code through the dealer, but every time they say that Munich will check if it's compatible with your car and then they will or not send me the FSC code. But the option isn't on the list, so I ain't getting any FSC code.

Is there some other ways to get this code? I know it's easy to code this with E-Sys.

Thanks!
Hi Greb, can you still get FSC code to activate SLI? I have a F10 and i would like to activate this option (i have KAFAS2 camera).

Thank you.
Appreciate 0
      02-24-2020, 06:51 PM   #90
Variante Alta
Private
Variante Alta's Avatar
Canada
8
Rep
75
Posts

Drives: 2017 F31 328d Black on Saddle
Join Date: Feb 2015
Location: Woodstock, Ontario

iTrader: (2)

Quote:
Originally Posted by Dang3r View Post
Afaik you can't code, depends on choosen country and stored data. I.e. Im unable to change our european signs to your quad-formed signs.
Okay, thanks...appreciate the response.
Appreciate 1
Dang3r5512.50

      02-26-2020, 11:04 AM   #91
xmax31
New Member
xmax31's Avatar
3
Rep
14
Posts

Drives: x5 f15 3.0d
Join Date: Feb 2020
Location: Spain

iTrader: (0)

Hi @greb
is it possible to have my FSC for SLI? I have a x5 f15 with KAFAS2.
Thanks!!
Appreciate 0
      02-28-2020, 07:21 PM   #92
Sullym6
Lieutenant
122
Rep
564
Posts

Drives: Not got it yet
Join Date: Aug 2016
Location: Manchester

iTrader: (1)

Hi Greb

Can you sort me out too,

Thanks
Sully
Appreciate 0
      03-06-2020, 05:31 PM   #93
ichooo
New Member
Bulgaria
4
Rep
18
Posts

Drives: F31
Join Date: Nov 2019
Location: Bulgaria

iTrader: (0)

Hello mates,
I can help with FSC for Kafas2 and activate SLI, FCW and LCW. If someone need please contact me.
Appreciate 1
tarkuk0.00

      03-19-2020, 02:13 PM   #94
vvv1vvv
Registered
0
Rep
4
Posts

Drives: black
Join Date: Apr 2015
Location: home

iTrader: (0)

SLI

Quote:
Originally Posted by ichooo View Post
Hello mates,
I can help with FSC for Kafas2 and activate SLI, FCW and LCW. If someone need please contact me.
PM sent
Appreciate 0
      03-27-2020, 03:37 PM   #95
tarkuk
New Member
0
Rep
13
Posts

Drives: BMW M5 2012
Join Date: Mar 2020
Location: UK

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by ichooo View Post
Hello mates,
I can help with FSC for Kafas2 and activate SLI, FCW and LCW. If someone need please contact me.
Hiya

i would like to activate speed limit info for my 2012 F10 please PM me

Regards
Appreciate 0
      03-27-2020, 03:38 PM   #96
tarkuk
New Member
0
Rep
13
Posts

Drives: BMW M5 2012
Join Date: Mar 2020
Location: UK

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by greb View Post
Yes, so if anyone needs any FSC codes please let me know!
Hi Geb

are you able to assist in the code for my 2012 F10. please PM me

Regards
Appreciate 0
      06-17-2020, 12:09 AM   #97
Kolbenmoor
Registered
0
Rep
4
Posts

Drives: BMW G30 540
Join Date: Mar 2020
Location: Heide

iTrader: (0)

Can anybody help me out with coding SLI on G-Series?
Appreciate 0
      06-29-2020, 12:42 PM   #98
sulgor
Registered
0
Rep
3
Posts

Drives: 2018 BMW 320i
Join Date: Jan 2020
Location: Switzerland

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by greb View Post
Yes, so if anyone needs any FSC codes please let me know!
Hay how can I order fsc codes for speed limit info?
Thanks in advance
Appreciate 0
      07-15-2020, 03:46 AM   #99
ichooo
New Member
Bulgaria
4
Rep
18
Posts

Drives: F31
Join Date: Nov 2019
Location: Bulgaria

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by Kolbenmoor View Post
Can anybody help me out with coding SLI on G-Series?
Hello mate if you still need help about G serie coding I can provide it.
Appreciate 0
      07-25-2020, 08:13 PM   #100
Rasta55
New Member
0
Rep
7
Posts

Drives: BMW X5
Join Date: Jul 2020
Location: Monaco

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by ichooo View Post
Hello mates,
I can help with FSC for Kafas2 and activate SLI, FCW and LCW. If someone need please contact me.
Hi,
I have F15 from 2015 with lane departure but without SLI . Can you help?
Appreciate 0
      07-26-2020, 12:42 AM   #101
ichooo
New Member
Bulgaria
4
Rep
18
Posts

Drives: F31
Join Date: Nov 2019
Location: Bulgaria

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by Rasta55 View Post
Quote:
Originally Posted by ichooo View Post
Hello mates,
I can help with FSC for Kafas2 and activate SLI, FCW and LCW. If someone need please contact me.
Hi,
I have F15 from 2015 with lane departure but without SLI . Can you help?
Quote:
Originally Posted by Rasta55 View Post
Quote:
Originally Posted by ichooo View Post
Hello mates,
I can help with FSC for Kafas2 and activate SLI, FCW and LCW. If someone need please contact me.
Hi,
I have F15 from 2015 with lane departure but without SLI . Can you help?
Yes I can activate and code SLI. If you have Kafas camera there is no problem.
Appreciate 0
      07-26-2020, 05:13 AM   #102
Rasta55
New Member
0
Rep
7
Posts

Drives: BMW X5
Join Date: Jul 2020
Location: Monaco

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by ichooo View Post
Yes I can activate and code SLI. If you have Kafas camera there is no problem.
I believe there is Kafas camera as my car is equipped with lane departure, pedestrian warning and break assistance options. I can see the camera behind the rear view mirror with the sign ConnectedDrive under it.
Do I need some hardware that you can activate SLI (btw, I am in Europe and need km/h)?
Thank you!
Appreciate 0
      07-26-2020, 05:47 AM   #103
ichooo
New Member
Bulgaria
4
Rep
18
Posts

Drives: F31
Join Date: Nov 2019
Location: Bulgaria

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by Rasta55 View Post
Quote:
Originally Posted by ichooo View Post
Yes I can activate and code SLI. If you have Kafas camera there is no problem.
I believe there is Kafas camera as my car is equipped with lane departure, pedestrian warning and break assistance options. I can see the camera behind the rear view mirror with the sign ConnectedDrive under it.
Do I need some hardware that you can activate SLI (btw, I am in Europe and need km/h)?
Thank you!
Quote:
Originally Posted by Rasta55 View Post
Quote:
Originally Posted by ichooo View Post
Hello mates,
I can help with FSC for Kafas2 and activate SLI, FCW and LCW. If someone need please contact me.
Hi,
I have F15 from 2015 with lane departure but without SLI . Can you help?
Quote:
Originally Posted by Rasta55 View Post
Quote:
Originally Posted by ichooo View Post
Yes I can activate and code SLI. If you have Kafas camera there is no problem.
I believe there is Kafas camera as my car is equipped with lane departure, pedestrian warning and break assistance options. I can see the camera behind the rear view mirror with the sign ConnectedDrive under it.
Do I need some hardware that you can activate SLI (btw, I am in Europe and need km/h)?
Thank you!
Yes mate only need to have Enet cable and can make all other coding and inject fsc. Write me on PM and will make it. And will be in km/h don't worry about that
Appreciate 0
      07-26-2020, 07:03 AM   #104
Rasta55
New Member
0
Rep
7
Posts

Drives: BMW X5
Join Date: Jul 2020
Location: Monaco

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by ichooo View Post
Yes I can activate and code SLI. If you have Kafas camera there is no problem.
PM sent.

Last edited by Rasta55; 07-26-2020 at 07:09 AM..
Appreciate 0
      07-26-2020, 07:05 AM   #105
ichooo
New Member
Bulgaria
4
Rep
18
Posts

Drives: F31
Join Date: Nov 2019
Location: Bulgaria

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by Rasta55 View Post
Quote:
Originally Posted by ichooo View Post
Yes I can activate and code SLI. If you have Kafas camera there is no problem.
I believe there is Kafas camera as my car is equipped with lane departure, pedestrian warning and break assistance options. I can see the camera behind the rear view mirror with the sign ConnectedDrive under it.
Do I need some hardware that you can activate SLI (btw, I am in Europe and need km/h)?
Thank you!
Write me on PM and will activate SLI on your CAR
Appreciate 0
      07-26-2020, 08:57 AM   #106
Rasta55
New Member
0
Rep
7
Posts

Drives: BMW X5
Join Date: Jul 2020
Location: Monaco

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by ichooo View Post
Yes mate only need to have Enet cable and can make all other coding and inject fsc. Write me on PM and will make it. And will be in km/h don't worry about that
PM sent.
Appreciate 0
      08-22-2020, 04:45 PM   #107
1campdan
Registered
0
Rep
2
Posts

Drives: BMW X5
Join Date: Jan 2020
Location: Alberta

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by greb View Post
Yes, so if anyone needs any FSC codes please let me know!
I do need an FSC code please.
Appreciate 0
      08-23-2020, 05:13 AM   #108
desert_rain
Registered
0
Rep
4
Posts

Drives: Bmw 440i
Join Date: Aug 2020
Location: Netherlands

iTrader: (0)

Hi, I am new at this forum. My previous car, 430 xdrive was stolen and I bought 440 as replacement.

Previous has factory SLI but 440 doesn’t have. But 440 has Kafas cam. Can someone help me with coding? I am super used to SLI system and want it on my 440i.
Appreciate 0
      08-24-2020, 09:23 PM   #109
1campdan
Registered
0
Rep
2
Posts

Drives: BMW X5
Join Date: Jan 2020
Location: Alberta

iTrader: (0)

thank you

Quote:
Originally Posted by 1campdan View Post
I do need an FSC code please.
Thank you ichooo. FSC code SLI works beautifully
Appreciate 0
      08-25-2020, 01:13 AM   #110
ichooo
New Member
Bulgaria
4
Rep
18
Posts

Drives: F31
Join Date: Nov 2019
Location: Bulgaria

iTrader: (0)

Quote:
Originally Posted by 1campdan View Post
Quote:
Originally Posted by 1campdan View Post
I do need an FSC code please.
Thank you ichooo. FSC code SLI works beautifully
I am always happy to help!
Appreciate 0
Post Reply

Bookmarks

Tags
coding, esys, kafas, speedlimitinfo

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 12:39 AM.




f30post
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.
1Addicts.com, BIMMERPOST.com, E90Post.com, F30Post.com, M3Post.com, ZPost.com, 5Post.com, 6Post.com, 7Post.com, XBimmers.com logo and trademark are properties of BIMMERPOST